Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ταυτίσει την εικόνα ενός άγριου σκύλου με την εικόνα του σκύλου φύλακα, στην πραγματικότητα η αλήθεια απέχει πολύ από αυτή την άποψη.

 

Σκύλος-φύλακας δεν είναι ούτε ένας σκύλος που γαυγίζει ανεξέλεγκτα, αλλά ούτε ένας επικίνδυνος σκύλος που είναι έτοιμος να επιτεθεί στον οποιονδήποτε. Ο σκύλος-φύλακας πρέπει να έχει ένα απόλυτα ισορροπημένο χαρακτήρα, ενώ μέσα από την εκπαίδευση του, θα μάθει να ενεργοποιεί τα ένστικτα προστασίας για την οικογένεια ή τον χώρο του, μόνο όταν αυτό είναι απόλυτα απαραίτητο.

 

Την ικανότητα ενός σκύλου να «φυλάει» την χωρίζουμε σε τρείς (3) τύπους ασφαλείας:

 

  1. Σκύλος Αlarm, ο οποίος μας ειδοποιεί με το γαύγισμα του για πιθανή απειλή στον χώρο μας. Ο σκύλος alarm μπορεί να ανήκει σε οποιαδήποτε φυλή αρκεί να έχει το συγκεκριμένο ένστικτο.
  2. Φύλακας χώρου, όπου αποτρέπει την είσοδο αγνώστου στο χώρο μας - επαγγελματικό ή οικογενειακό - και εάν χρειαστεί να τον ακινητοποιήσει.
  3. Σωματοφύλακας, ο οποίος προστατεύει πρόσωπα.

 

Ένας σκύλος μπορεί να εκπαιδευτεί για καθένα ξεχωριστά ή και για όλα μαζί, όπου μαζί με την αποφυγή δηλητηριασμένης τροφής έχουμε το απόλυτο σύστημα ασφάλειας.

 

Ο σκύλος εκπαιδεύεται να είναι ακίνδυνος και απόλυτα ελεγχόμενος και να ενεργοποιείται μόνο με παράγγελμα μας, εκτός εάν απουσιάζουμε ή κοιμόμαστε όπου αυτενεργεί.

 

Επίσης, εάν ζει σε οικογένεια είναι ήρεμος και φιλικός και προστατεύει όλα τα μέλη, χωρίς να πάψει να είναι το αγαπημένο τους κατοικίδιο, με το οποίο μπορούν να παίζουν μαζί του όπως πριν εκπαιδευτεί για τα νέα του καθήκοντα. Στην εκπαίδευση δεν χρησιμοποιείται βία και ο σκύλος μαθαίνει τεχνικές ώστε να προστατεύει τον εαυτό του.

 

Το Ε.Κ.Ε.Σ διαθέτει έτοιμους εκπαιδευμένους φύλακες για οικογένειες, επιχειρήσεις, εταιρίες security κ.α. οι οποίοι παραδίδονται μετά από μαθήματα προσαρμογής που εξασφαλίζουν στους νέους ιδιοκτήτες την καλή συμβίωση.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης Φύλαξης - Σωματοφυλακής επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της σχολής ή μέσω φόρμας email,  στην σελίδα επικοινωνίας.

COPYRIGHT © 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ®  |  ALL RIGHTS RESERVED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΕΝU

a

COPYRIGHT © 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ -  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

COPYRIGHT © 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ®
ALL RIGHTS RESERVED  | 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ -  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
DESIGN & DEVELOPMENT BRAINART®  WEB SOLUTIONS