Τα Ομαδικά Μαθήματα Βασικής Υπακοής και Εξάσκησης έχουν σκοπό την κοινωνικοποίηση των σκύλων, την βελτίωση της απόδοσης τους, μέσα από πολλά ερεθίσματα, την αντιμετώπιση φοβιών και προβληματικών συμπεριφορών και την προσαρμογή τους στο να συνυπάρχουν με άλλους σκύλους.

 

Επίσης, είναι ευχάριστα για τους σκύλους, γιατί υπάρχουν πολλές ασκήσεις που εκτελούνται μέσα από παιχνίδι με άλλα σκυλιά. Γι αυτό το λόγο μπορούν να συμμετέχουν και σκύλοι-μαθητές που έχουν τελειώσει πριν πολύ καιρό την εκπαίδευση και είναι μεγάλοι σε ηλικία.

 

Είναι ένας τρόπος στο να ελέγχεται η ποιότητα της εκπαίδευσης αλλά και να βλέπουμε τους παλιούς μας μαθητές.

 

Τα μαθήματα αυτά πραγματοποιούνται σε προγραμματισμένες ημερομηνίες εντός και εκτός σχολής (λεωφόρους, πάρκα, πλατείες, παραλίες) και περιλαμβάνουν ομαδικές ασκήσεις, από πολύ απλές έως πολύ δύσκολες, ανάλογα με το επίπεδο του σκύλου και σε τι στάδιο εκπαίδευσης βρίσκεται.

 

Στο Official EKES blog, στη κατηγορία Σεμινάρια καθώς και στην επίσημη σελίδα του EΚΕΣ στο Facebook ανακοινώνουμε κατά καιρούς τις ημερομηνίες των Ομαδικών Μαθημάτων.

 

Επισκεφτείτε τις αντίστοιχες σελίδες για να ενημερωθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Ομαδικά Μαθήματα Εξάσκησης επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της σχολής ή μέσω φόρμας email,  στην σελίδα επικοινωνίας.

FACEBOOK ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

COPYRIGHT © 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ®  |  ALL RIGHTS RESERVED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΕΝU

a

COPYRIGHT © 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ -  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

COPYRIGHT © 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ®
ALL RIGHTS RESERVED  | 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ -  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
DESIGN & DEVELOPMENT BRAINART®  WEB SOLUTIONS