Στόχος του προγράμματος εκπαίδευσης στη Βασική Υπακοή, είναι η δημιουργία ενός κώδικα επικοινωνίας, ανάμεσα στον άνθρωπο και τον σκύλο, ο οποίος θα αποτελέσει την βάση για την αρμονική συμβίωση τους.

 

Κατά την διάρκεια λοιπόν του προγράμματος Βασικής Υπακοής, ο σκύλος μας θα μάθει:

 

 • Να είναι υπάκουος και χαρούμενος
 • Να ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα μας
 • Να μην τραβάει σε σκάλες ή να πετάγεται απο την πόρτα (σπιτιού ή αυτοκινήτου)
 • Να μας περιμένει σε ένα σημείο της επιλογής μας
 • Να μην τραβάει και να μην τρώει ότι βρίσκει στον δρόμο
 • Να μην πηδάει άσκοπα πάνω μας ή τους γύρω μας
 • Να μην γαβγίζει άσκοπα και  να μην κάνει ζημιές
 • Να μπορεί μείνει μόνος του στο σπίτι  όποτε χρειάζεται (stress αποχωρισμού)
 • Να είναι κοινωνικός  και να μας ακολουθεί οπουδήποτε (καφέ, διακοπές,κλπ.)

 

Ο ιδιόκτητης μαθαίνει να καταλαβαίνει την συμπεριφορά του σκύλου του και βασικές αρχές συμβίωσης (τουαλέτα σκύλου, παιχνίδι, φροντίδα, υγιεινή κλπ) και εκπαιδεύεται μαζί με το σκύλο του. Επίσης αν επιθυμεί ο ίδιος υπάρχει δυνατότητα να εκπαιδευτούν μαζί του όλοι όσοι ζούν και ασχολούνται με τον σκύλο συγκάτοικοι ή μέλη της οικογένειας.

 

Μεγάλη σημασία και προσοχή δίνουμε στα Ομαδικά Μαθήματα και στην Κοινωνικοποίηση τα οποία πραγματοποιούνται σε ασφαλείς και κατάλληλα εξοπλισμένους χώρους στο πάρκο κοινωνικοποίησης σκύλων του Ε.Κ.Ε.Σ.

 

Μετά το τέλος εκπαίδευσης υπάρχει ισόβια υποστήριξη από την σχολή μας για θέματα συμπεριφοράς του σκύλου που μπορεί να προκύψουν όπως από διάφορες αλλαγές στην ζωή του σκύλου όπως μετακόμιση, ερχομός ενός παιδιού ή ενός άλλου σκύλου, αλλαγή συμπεριφοράς μετά από μία αρρώστια κλπ).

 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Βασική Υπακοή μπορεί να ξεκινήσει από τον τέταρτο (4ο) μήνα της ζωής του κουταβιού και με την προϋπόθεση ο σκύλος να είναι πλήρως εμβολιασμένος. Υπάρχει βεβαίως η δυνατότητα να ξεκινήσει και σε μεγαλύτερες ηλικίες αρκεί να έχει αξιολογηθεί πρώτα με το Τέστ Συμπεριφοράς και Χαρακτήρα. [Περισσότερα για το Τέστ Χαρακτήρα και Συμπεριφοράς σκύλων στο blog του ΕΚΕΣ.]

 

Πρόγραμμα Βασικής Υπακοής:

 1. Εκπαίδευση Σκύλων με επισκέψεις στο χώρο του Ε.Κ.Ε.Σ.
 2. Εκπαίδευση Σκύλων κατ οίκον ή στον χώρο σας
 3. Συνδυασμός εκπαίδευσης σκύλων στο σπίτι και επισκέψεις στο χώρο του Ε.Κ.Ε.Σ.

 

Η επιλογή του προγράμματος, ο ακριβής  αριθμός μαθημάτων καθώς και η ακριβής χρονική διάρκεια ορίζεται μαζί με τον ιδιοκτήτη μετά από την αξιολόγηση του σκύλου και των συνθηκών που ζεί ο ιδιοκτήτης με τον υποψήφιο μαθητή και υπάρχει  δυνατότητα  διαμόρφωσης του προγράμματος ανάλογα με τον χρόνο και την εμπειρία που διαθέτει ο ιδιοκτήτης καθώς και από το επίπεδο συνεργασίας ή αντίληψης του σκύλου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εκπαίδευσης Βασική Υπακοή σε σχέση με τον δικό σας σκύλο, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της σχολής ή μέσω φόρμας email, στην σελίδα επικοινωνίας.

 

COPYRIGHT © 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ®  |  ALL RIGHTS RESERVED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΕΝU

a

COPYRIGHT © 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ -  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

COPYRIGHT © 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ®
ALL RIGHTS RESERVED  | 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ -  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
DESIGN & DEVELOPMENT BRAINART®  WEB SOLUTIONS